onsdag 10 juni 2009

Vad katter egentligen säger

Det låter ju väldigt gulligt när katter pratar. Men som vi ju alla vet har de mer i bakfickan än de nånsin tillåter oss att ta del av.
Men! Nu har någon lyckats översätta deras hemliga språk...
Det här är på kattiska .
Och
här kan du lyssna på översättningen så även vi korkade människor förstår.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha den var rolig!!! Kram Carola

Martin sa...

Smart som jag är...

...använde jag youtube-filmerna som schiffernyckel och lyckades tolka ditt förra inlägg... det om jobbansökningar:

"Tack för din ansökan, men du är för gammal" = "Jag känner mig hotad av din erfarenhet. Kan du gå härifrån innan min chef får höra talas om dig? Snääälla?"

"Tack för din ansökan, men du är för ung" = "Du är för ung för att ha så mycket erfarenhet. Jag är inte gammal!"

"Tack för din ansökan, men du har för lite erfarenhet" = "Jag läste bara första sidan av ditt CV." (Det här hände mig nyligen: ett pucko trodde att jag bara hade läst en halv termin data. Jag har läst data i tre år. Hon tittade bara på första sidan av betygsutdraget [som är på tre sidor]. Det bevisar ju saken, eller hur?)

"Tack för din ansökan, men du har för mycket erfarenhet" = "Mamma säjjej att jag inte ka anställa dom som e smarjare än ja å ja göj allti som mamma säjjej. Åtminsone tills ja blir stoj."

Ditt glas är fullt, andra vill få dig att tro att det är halvtomt.

Ska du lyssna på dem?

Anonym sa...

Jättebra!

Min gamla katt Femman brukade "prata" med en Siameskatt. Dom kunde sitta i timmar. Stirra på varandra och jama på nåt underligt sätt. Och sen så rök dom ihop. Bet och slogs så det stod härliga till! Bästa sättet att skilja dom åt var med vattenslangen.

/D-haren

Anonym sa...

Kul bröllop

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eexpressen%2Ese%2FNyheter%2F1%2E1650554%2Fparet%2Ddansar%2Dloss%2Dmitt%2Dunder%2Dvigseln&feature=player_embedded